For our Danish community: FRI FRAGT RESTEN AF ÅRET!

Borzag Games

FRI FRAGT RESTEN AF ÅRET!
Da vi gerne vil glæde spilfans over hele Danmark, har vi valgt at have fri fragt på alle bestillinger resten af året (indenfor Danmarks grænser). Du kan altså derfor nå at få et fedt spil under juletræet eller forkæle dig selv med en god spiloplevelse!

Vi har disse tre spil:
– King of Pirates
Et ondskabsfuldt spil om pirater der konkurrerer om hvem der først kan plyndre sig til en formue på 10.000 Dubloner. Pris 499 kr.

– Garden Gnomes: Violent Vendetta -Den perfekte mandelgave!
Et nuttet krigsspil, hvis det kan give mening at sætte disse 2 ord sammen. Man spiller som hver sin klan af havenisser der kæmper om at samle vinterforråd, nisserne er forskellige fra hinanden, så spiloplevelsen er forskellig fra spil til spil. Pris 249 kr.

– Garden Gnomes: Wizard Warfare
Et ølspil med en fantasifuld grafik du ikke finder magen til noget andet sted. Spillet er i grove træk en meget avanceret udgave af Sten-Saks-Papir. Pris 149 kr.

Sådan bestiller du:
1: Send os en besked via Facebook (bare tryk på Facebook ikonet øverst på siden) eller email (order@borzag.com) med bestillingen, din adresse og dit telefonnummer.

2: Vi sender en betalingsanmodning via Mobile Pay når spillene er pakket. Når pengene er modtaget sendes pakken via GLS til en pakkeshop nær dig.

Hvis du vil have det leveret inden jul, skal du bestille senest mandag d. 19.
Fri fragt gælder indenfor Danmarks grænser, men vil du gerne have et spil sendt til udlandet, så skriv til os så finder vi den bedste løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *