Sådan bedømmer du spil hos Board Game Geek

Board Game Geek er et online forum for brætspilsentusiaster. Her kan du både læse fakta om alverdens bræt- og kortspil, få inspiration til nye spil samt læse bedømmelser fra andre brugere og ikke mindst selv bedømme de spil, du har prøvet.

Når man bedømmer spil, kan der afgives stjerner fra 1-10. På det enkelte spils side, kan du se spillets gennemsnit af bedømmelser og ratings gennem tiden. Vi vil sætte stor pris på en bedømmelse af spil fra Borzag Games:

King of Pirates

Garden Gnomes: Violent Vendetta

Garden Gnomes: Wizard Warfare

Vejledning

Kunne du tænke dig at blive en del af boardgamegeek-universet? Nedenfor kan du se de 7 trin du skal følge for at oprette dig som bruger og give din første bedømmelse.

1. www.boardgamegeek.com

2. Klik i den øverste lille fane på “Join (it’s free)!

3. Vælg dit brugernavn, indtast din mail og lav et password4. Når du klikker på “Create an Account” dukker et lignende skema op, hvor du kan indtaste flere oplysninger om dig selv. Ønsker du ikke dette, klikker du blot på “Skip” i bunden.

5. Du har nu modtaget en mail fra Board Game Geek, hvor du skal bekræfte at det er dig, der har oprettet en bruger. Dette gør du ved at klikke på det vedsendte link. Du kan herefter logge på din bruger ved at klikke øverst i den lilla fane på “Sign In” og indtaste brugernavn og password.

6. Længst til højre i den lilla bjælke kan du nu søge på det spil, du gerne vil læse om eller give en bedømmelse.

7. Bedømmelse: Søg fx på “Garden Gnomes Violent Vendetta” i søgefeltet. Nedenstående dukker op:

For at give en bedømmelse skal du klikke på én af de 10 stjerner under “My rating“.

Følgende valgmulighed dukker nu op i højre side af skærmen:

Her kan du give stjerner ud af 10 mulige, hvor 10 er bedst. Du kan synliggøre om du ejer spillet, gerne vil spille, købe, ønske det og meget mere. Derudover kan du også afgive en kommentar til spillet.

Tip: Det kan være en god idé at bedømme andre spil, fx de fem seneste brætspil, du har spillet. På den måde kommer din bruger til at virke mere troværdig, fordi du viser, at du har erfaring med at spille brætspil og derfor er i stand til at give gode bedømmelser.

Kontakt os endelig på info@borzag.com hvis du har spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *